Frakt & Retur

World Wide Shipping
Vi sänder över hela världen, men om du bor någonstans under införandet eller bor i en nation i krig; vi kan ha svårt att sjöfarten till dig. För out-of-the-way destinationer och leveranstiden kan försenas. Fraktkostnader

Vi sjöfarten gods DHL.TNT.UPS.FEDEX. EMS.Our lager ofta kommer att välja bästa och snabba och säkra sätt frakt varor till dig.

Leveranstid
Vanligtvis kommer vi att skicka ut din beställning inom 12 timmar. Och det tar 3-5 dagar på långt beroende på destination.

Returpolicy
Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 7 dagar" .Before med lätt utbyte & politik för återvändande, måste du kontakta oss med återleveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Feedback nu! Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst.

Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.
Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig när du får vår feedback här!

Annullerar beställningen
Du har rätt att annullera din beställning innan leverera! Men du måste kontakta oss i time.If du har avslutat vår kassaprocessen och din beställning har ännu inte sänts, kommer vi annullera beställningen omedelbart och återbetala dig. Om du vill avboka din beställning efter deliver.we kommer cant återbetala pengar till dig .hope du förstå att leda till skador.

utbyten
Vi kommer att acceptera utbyten inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

tillbaka